BLB Lil Quill Frempind 26mm - Guld

267,40 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Lil Quill Frempind 26mm - Guld

  • Anodiseret aluminium.
  • Gaffel 1 ".
  • Længde: 80 mm.
  • Styrets diameter 26 mm.
  • Vinkel: 18 °.
  • Farve: Guld.

Beskrivelse

Denne klassiske BLB-frempind er lavet af anodiseret aluminium og er velegnet til 1-tommers gevindgafler. Den passer til både 26 mm diameter og 25,4 mm styr, hvilket gør det muligt for denne cykelstamme at arbejde med de fleste styr på markedet. Du kan justere styrets højde takket være den lille margen for at indsætte den i gaflen. En frempind i klassisk stil, funktionel og til en god pris.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte BLB Lil Quill Frempind 26mm - Guld købte også

Nyligt viste produkter