BLB kurv - krom

435,13 kr

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB kurv - krom

  • Forkromet meshkurv til din cykel.
  • Forkromede styrestøtter passer til en bred vifte af stænger og klemmestørrelser fra 22,2 mm - 26,0 mm og kan endda passe 31,8 stænger, der tilspidses ned til 26 mm.
  • Let at installere, stativet kan justeres, så det passer til en række hjul- og cykelstørrelser fra 26 "op til 700c og ​​27" 1/1/4
  • Størrelse: 260 mm x 380 mm x 130 mm.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Kurve

Kunder, der købte BLB kurv - krom købte også

Nyligt viste produkter