BLB Cork Styrbånd - Light Brun

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Cork Styrbånd - Light Brun

  • BLB ægte og ekstra blød korkbånd.
  • Fremragende greb og støddæmpning.
  • Letvægt.
  • Til vej, drop barer eller bullhorn styr.
  • Materiale: kork.
  • Farve: Lysebrun.
  • Meget behagelig og modstandsdygtig.
  • Pakken indeholder to båndruller, to stangpropper og to endestrimler - nok til et dropstyr.

Beskrivelse

BLB Cork Styrbånd - Light Brun er et ægte og ekstra blødt korkbånd, der er perfekt til cyklister, der ønsker et godt greb og støddæmpning på deres styr. Dette letvægtsbånd er ideelt til både vej, drop barer eller bullhorn styr.

Korkmaterialet gør dette styrbånd meget behageligt og modstandsdygtigt, og den lysebrune farve giver et stilfuldt og klassisk look til din cykel. Pakken indeholder to båndruller, to stangpropper og to endestrimler, hvilket er nok til at dække et dropstyr.

Med BLB Cork Styrbånd - Light Brun kan du opgradere dit cykelstyr og få en mere behagelig og sikker køreoplevelse. Så hvis du er på udkig efter et pålideligt og stilfuldt styrbånd, er dette produkt et godt valg.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Cork Styrbånd - Light Brun

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte BLB Cork Styrbånd - Light Brun købte også

Nyligt viste produkter