• Extra12

BLB King Fornav 32 Huller - Sølv

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB King Fornav 32 Huller - Sølv

  • Forseglet patron leje.
  • 32 huller.
  • O.L.D. 100mm.
  • Vægt: 220 grs
  • Baseret på BMX designer BLB Kong Hubs er stærk som en okse, men ingen i nærheden af ​​hvor tunge.

Beskrivelse

Det forreste BLB King-nav i sølv er let og kompakt takket være dets inspiration fra BMX-cykelnav. Den har et CNC aluminiumshus, der giver fremragende modstand og holdbarhed, så du kan køre overalt uden problemer. Derudover har den forseglede lejer, der giver en meget god rullekvalitet, så du kan køre med fuld fart gennem gaderne i din by.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB King Fornav 32 Huller - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fornav

Kunder, der købte BLB King Fornav 32 Huller - Sølv købte også

Nyligt viste produkter