BLB King Fornav 32H - Sort

529,96 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB King Fornav 32H - Sort

  • Forseglet patronleje.
  • 32 huller.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Vægt: 220 gr.
  • Baseret på BMX-design er BLB King Hubs stærke som en okse, men ikke tæt på så tunge.

Beskrivelse

BLB King 32H frontnavet i sort er en komponent, der får din cykel til at skinne og skille sig ud fra alle andre. Den har et CNC aluminiumskabinet, der giver fremragende beskyttelse og modstand til hele navmodulet, så du kan køre overalt uden problemer. Den har forseglede lejer der giver fremragende rullende kvalitet, så du kan køre i fuld fart på gaderne.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Fornav

Kunder, der købte BLB King Fornav 32H - Sort købte også

Nyligt viste produkter