BLB King Bagnav 32 Huller - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB King Bagnav 32 Huller - Sort

  • Forseglet patronleje.
  • 32 huller.
  • Dobbeltrettet.
  • M8 boltbeslag.
  • O.L.D. 120 mm.
  • Vægt: 300 g.
  • Baseret på BMX-design er BLB King Hubs stærke som en okse, men ikke tæt på så tunge.

Beskrivelse

BLB King 32H bagnav i sort er meget alsidig, da du har mulighed for at lave din cykel fra fast gear eller frihjul blot ved at skifte navet fra position. Det har forseglede lejer, der giver en fremragende rullende kvalitet til dit hjul, så du kan cirkulere med fuld hastighed gennem gaderne i din by. Derudover er den fremstillet med et CNC aluminium -kabinet, et stærkt og modstandsdygtigt materiale, der fuldt ud beskytter alle komponenter, der udgør navet.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB King Bagnav 32 Huller - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Bagnav

Kunder, der købte BLB King Bagnav 32 Huller - Sort købte også

Nyligt viste produkter