BLB racercykel Hjulsæt - Sort

1.580,59 kr

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

7-8 hverdage

detaljer BLB racercykel Hjulsæt - Sort

  • 700c
  • 6061-T6 varmegevind alufælge
  • Brugerdefineret formulering Sandvik stål eger
  • PL-behandlede 2,0 mm butted eger
  • Bombesikker 32-32H egerantal
  • Forseglede lejer af patrontype
  • Vægt: 988g (foran), 1233g (bag)

Beskrivelse

BLB Road Wheels: Håndbyggede, disse 32 hullers vejhjul er til hverdagsbrug - uanset vejr eller terræn.
Ved at bruge varmebehandlede legeringsfælge med stærke bremseoverflader, 2,0 mm stødte eger og BLB mærket nav med forseglede lejer, er disse lavet til at være bombesikre og klar til de hårdeste vinterforhold. Så hvis du leder efter et starthjulsæt eller et sæt træningshjul, skal du ikke lede længere!

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB racercykel Hjulsæt - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte BLB racercykel Hjulsæt - Sort købte også

Nyligt viste produkter