BLB Handsker - Tan

17,50 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Handsker - Tan

Cykelhandsker i vintage stil:

  • Hæklet snor tilbage.
  • Håndflade og rem i 100% naturlæder.
  • Størrelser: M, L & XL.
  • Farve: Lysebrun.

Beskrivelse

De korte BLB-handsker i råhvid har et vintagedesign, så du kan cykle med stil og fuldt ud nyde hver tur, du kører. De er meget komfortable og praktiske handsker, den perfekte mulighed for sommermånederne takket være hæklet reb-materiale, som de har på overdelen, et meget åndbart materiale, der tilbyder en fremragende pasform. Handskens håndflade er lavet af syntetisk læder for at give dig et bedre greb om cyklens styr og samtidig tilbyde fremragende komfort takket være de skum, de har. af håndens største kontakt med styret.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Handsker

Kunder, der købte BLB Handsker - Tan købte også

Nyligt viste produkter