BLB Handsker - Sort

17,50 kr 17,50 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Handsker - Sort

Cykelhandsker i vintage stil:

  • Hæklet snor tilbage.
  • Håndflade og rem i 100% naturlæder.
  • Størrelser: M, L & XL.
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

BLB handskerne korte i sort er designet til at tilbyde dig større komfort og et bedre greb om styret under dine cykelture. De er en glimrende mulighed at bruge i årets varmeste måneder. Den øverste del er lavet af hæklet reb, et materiale, der giver dig en meget god pasform og fremragende håndåndbarhed. Handskens håndflade er derimod lavet af syntetisk læder sammen med små dele skum, så du kan køre behageligt, og du kan gribe fat i styret korrekt for optimal kontrol af cyklen.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Cykelhandsker

Kunder, der købte BLB Handsker - Sort købte også

Nyligt viste produkter