BLB Fly X Vegan sadel - sort

259,96 kr

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Fly X Vegan sadel - sort

  • Komplet 4130 Chromoly-skinnesyFrempind.
  • Vegansk mikrofiber.
  • Microfiber tilbyder overlegen tårefasthed.
  • Fly X-logo i gylden farve.
  • Mål: 270 mm x 145 mm.
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

El sillín BLB Fly X Vegan en color negro es pura elegancia y confort. Diseñado mediante materiales 100% veganos de microfibra, este sillín te ofrecerá una excelente comodidad en todos tus trayectos en bicicleta. Además, su diseño sin costuras es muy parecido a los sillines italianos tradicionales. Cabe destacar que su material de fabricación es altamente resistente a los desgarros.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte BLB Fly X Vegan sadel - sort købte også

Nyligt viste produkter