BLB Fly Sadel - Sort

174,72 kr

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Fly Sadel - Sort

  • Fly X-logo.
  • Mål: 270 mm x 145 mm.
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

BLB Fly sadlen i sort har en klassisk og elegant stil, den vil passe perfekt til egenskaberne ved din by- eller fixie -cykel. Det er en meget elegant og behagelig sadel takket være det sømløse design i ét stykke. Den er udstyret med højstyrke stålskinner. Derudover fremstilles den ved at kombinere en masse skum og forskellige lag gel for at tilbyde dig den komfort, du har brug for på hver rute.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte BLB Fly Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter