BLB Fly Sadel - Rød

174,72 kr

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Fly Sadel - Rød

  • Fly BLB-sadlen er en topsælger. Dens formel har ingen hemmelighed; det er en perfekt kombination af kvalitet, elegance og pris.
  • Lavet af mikrofibermateriale, der er modstandsdygtigt og behageligt.
  • Fly X-logo.
  • Mål: 270 mm x 145 mm.
  • Farve: Rød.

Beskrivelse

BLB Fly -sadlen i rødt har meget resistente forkromede stålskinner. Det har et meget elegant klassisk design takket være dets sømløse struktur i ét stykke. Den er lavet med en high-density skumpolstring, kombineret med forskellige lag gel der vil tilbyde dig fremragende komfort og komfort. BLB Fly -sadlen er designet til at udstyre din by- eller fixie -cykel.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte BLB Fly Sadel - Rød købte også

Nyligt viste produkter