BLB Fly Sadel - Gul

174,72 kr 157,24 kr

Du redder 10% (-130,02 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Fly Sadel - Gul

  • Fly BLB-sadlen er en topsælger. Dens formel har ingen hemmelighed; det er en perfekt kombination af kvalitet, elegance og pris.
  • Lavet af mikrofibermateriale, der er modstandsdygtigt og behageligt.
  • Fly X-logo.
  • Mål: 270 mm x 145 mm.
  • Farve: gul.

Beskrivelse

BLB Fly sadlen i gult har en klassisk og kompakt stil, den passer perfekt til egenskaberne ved din by- eller fixie -cykel. Det er en meget elegant og behagelig sadel takket være dets sømløse design i ét stykke. Den er udstyret med stålskinner med stor modstand. Derudover er den lavet af højdensitetsskum og forskellige lag gel for at tilbyde dig den komfort, du har brug for på hver rute.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Fly Sadel - Gul

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte BLB Fly Sadel - Gul købte også

Nyligt viste produkter