BLB Flatliner Roar Pedaler - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Flatliner Roar Pedaler - Sort

  • Premium-freestyle-pedaler i plast med superglatte forseglede lejer.
  • Kun kompatibel med freestyle fodretentionssyFrempinder.
  • 9/16 ”Cro-Mo CNC maskinspindel.
  • Spindel: Cro-Moly.
  • Foranstaltninger: 104 mm x 25 mm.
  • Vægt: 335 g (par)

Beskrivelse

BLB Flatliner Roar Pedaler - Sort er en premium freestyle-pedal i plastik med superglatte forseglede lejer. Disse pedaler er kun kompatible med freestyle fodretentionssystemer og er designet til at give dig den bedste ydeevne og holdbarhed, når du udfører tricks og stunts på din cykel.

Med en 9/16" Cro-Mo CNC maskinspindel er disse pedaler bygget til at holde og give dig den nødvendige styrke og stabilitet, når du udfører dine tricks. Spindlen er også lavet af Cro-Moly, hvilket gør den ekstra holdbar og modstandsdygtig over for slid og tårer.

BLB Flatliner Roar Pedaler måler 104 mm x 25 mm og vejer 335 g (par). Disse pedaler er et must-have for enhver seriøs freestyle cyklist, der ønsker at tage sin ydeevne til det næste niveau.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Flatliner Roar Pedaler - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelpedaler

Kunder, der købte BLB Flatliner Roar Pedaler - Sort købte også

Nyligt viste produkter