BLB Double Nylon Strap - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Double Nylon Strap - Sort

  • Super resistent.
  • Vegansk venlig.
  • Materiale: Nylon.
  • Farve: Sort.
  • Justerbar til enhver type sko, tøfler, sneaker, flip flop.

Beskrivelse

BLB Double Nylon Black Straps er superstærke dobbelte nylonstropper, et materiale, der er mere modstandsdygtigt over for stræk end læder, og er også velegnet til veganere. Inkluderer nylon union patch.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Double Nylon Strap - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Pedal stropper

Kunder, der købte BLB Double Nylon Strap - Sort købte også

Nyligt viste produkter