BLB Crosstop 22.2-23.8 BremseHåndtag - Hvid

234,30 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer BLB Crosstop 22.2-23.8 BremseHåndtag - Hvid

  • Wire: pærehoved.
  • Aluminium 6061 konstruktion.
  • Passer til 22,2 eller 23,8 mm styr
  • Kort træk
  • Justerbar rækkevidde
  • Shims inkluderet
  • Vægt: 118 g

Beskrivelse

Denne bremsearm i hvid er lavet af 6061 aluminium og er et meget godt valg til din cykel. Det er et simpelt, men elegant bremsearm med en meget flot finish. Det er kompatibelt med bycykler med en stigrør, drop bar eller bullhorn styr, der har en diameter på 22,2 mm eller 23,8 mm.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Bremsehåndtag

Kunder, der købte BLB Crosstop 22.2-23.8 BremseHåndtag - Hvid købte også

Nyligt viste produkter