BLB Cnc Bremsekaliper - Sølv

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Cnc Bremsekaliper - Sølv

  • Utrolig kraftfuld CNC-bremser med kort rækkevidde af aluminium.
  • Enestående let og smukt konstrueret denne tykkelse er en must have opgradering til din fixie eller racercykel.
  • CNC'et-konstruktionen hjælper med at reducere vægten uden at gå på kompromis med den ekstreme stivhed af tykkelsen.
  • Har stærkt justerbare bremseklodser med udskiftelige sko og CNC-justeret tøndejustering.
  • BLB-tykkelsen har fordel af en forsænket drejningsmomentbolt, der gør det umuligt at afrunde din bolt og reducerer chancerne for, at den bliver stjålet massivt.
  • Hver tykkelse leveres med den passende momentnøgle.
  • Forsænket unbrakon monteringsbolt.
  • 39-51 mm rækkevidde.
  • Vægt: 144gr.

Beskrivelse

BLB Cnc Bremsekaliper - Sølv er en utrolig kraftfuld CNC-bremse med kort rækkevidde af aluminium. Denne tykkelse er en must-have opgradering til din fixie eller racercykel, da den er enestående let og smukt konstrueret.

CNC'et-konstruktionen hjælper med at reducere vægten uden at gå på kompromis med den ekstreme stivhed af tykkelsen. Derudover har den stærkt justerbare bremseklodser med udskiftelige sko og CNC-justeret tøndejustering.

BLB-tykkelsen har også den fordel af en forsænket drejningsmomentbolt, der gør det umuligt at afrunde din bolt og reducerer chancerne for, at den bliver stjålet massivt. Hver tykkelse leveres med den passende momentnøgle og en forsænket unbrakon monteringsbolt. Rækkevidden er på 39-51 mm, og vægten er kun 144gr.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Cnc Bremsekaliper - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fælgbremser

Kunder, der købte BLB Cnc Bremsekaliper - Sølv købte også

Nyligt viste produkter