BLB Alloy TT-Håndtag - sort

259,96 kr
1 Anmeldelse
80% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Alloy TT-Håndtag - sort

 • Smedet legering.
 • Individuelt solgt.
 • Let og elegant, lavet til interne bremsekabler.
 • Legering eller super let carbon.
 • Kompatibel med ethvert styr med en indvendig stangdiameter på 18-24 mm.
 • Farve: Sort.
 • Vægt: 47gr.

Beskrivelse

BLB Alloy TT-Håndtag er et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykelstyr. Disse håndtag er smedet af legering, hvilket gør dem både holdbare og lette. De er også tilgængelige i en super let carbon version, hvis du ønsker at spare endnu mere vægt på din cykel.

Disse håndtag er designet til at være lette og elegante, og er specielt lavet til interne bremsekabler. De er kompatible med ethvert styr med en indvendig stangdiameter på 18-24 mm, hvilket gør dem til en alsidig løsning til enhver cykel.

BLB Alloy TT-Håndtag er solgt individuelt og er tilgængelige i sort. De vejer kun 47 gram, hvilket gør dem til en fantastisk måde at opgradere din cykel uden at tilføje unødvendig vægt.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Alloy TT-Håndtag - sort

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. frederic.caron10

  80%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Lidt lille og ingen monteringsvejledning

Kunder, der købte BLB Alloy TT-Håndtag - sort købte også

Nyligt viste produkter