BLB 15mm skraldenøgle

128,31 kr 115,44 kr

Du redder 10% (-95,73 kr)

2 Anmeldelser
90% of 100

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB 15mm skraldenøgle

  • Perfekt til hjemmeværkstedet.
  • Skruenøgle med åben ende 15 mm i den ene ende (hjul og pedaler).
  • Skruenøgle med to retningsskiftenøgle 15 mm i den anden ende (hjul).
  • Med et langt behageligt håndtag på 20 cm.
  • Holdbar og høj kvalitet.

Beskrivelse

Hjælpeværktøjet til Fixed Gear-rytteren, 15 mm skruenøgle er en uundværlig vare at have med sig.
Vi ønskede, at vores 15 mm skruenøgle skulle være enkel; det behøver ikke en flaskeåbner på det eller et foldbart kædeværktøj, det skal bare fungere rigtig godt. Så vi tilføjede en dobbeltretningsret 15 mm topnøgle (skraldenøgle) til den anden ende, så du ikke afrunder dine møtrikker. Det er også længe nok til at give dig masser af gearing og lille nok til at gemme dig i en lomme. Hvad mere kan du ønske dig?

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Værktøj

Kunder, der købte BLB 15mm skraldenøgle købte også

Nyligt viste produkter