TILBUD PÅ CYKLER OG URBAN CYKLING PÅ BLACK FRIDAY, JUL OG ANDRE TILBUD

I Santafixie ønsker vi at have de bedste produkter til overkommelige priser, så vi tilbyder dig et stort udvalg af tilbud og rabatter på cykler, komponenter, tilbehør og bycykeludstyr.

Ikke kun har vi tilbud på jul, Black Friday, Cyber ​​​​Monday, ... Vi anvender rabatter og kampagner hele året på alle produkter og pionermærker på markedet.

Hvis du f.eks. leder efter en cykel til at køre rundt i byen , til at pendle eller bare for at tage en tur, kan du find fremragende tilbud på bycykler, fixie cykler eller elcykler med op til 12 % rabat . Et bredt udvalg af cykler lavet af forskellige materialer og komponenter vil give dig alt, hvad du har brug for.

Ydermere, for at tilbyde dig ekstra komfort og for at kunne opbevare dine personlige genstande eller tøj, som du ikke længere har brug for, vil du kunne finde et stort udvalg af rygsække, lavet med forskellige materialer, farver og kapaciteter med rabatter på op til 50 %. Udnyt disse fremragende tilbud og vælg den rygsæk eller taske, der passer bedst til dine behov.

Og hvis du allerede har en cykel, er det vigtigt, at du har den udstyret med gode dæk for at give dig komforten og grebet du mangler. Det er derfor, vi tilbyder dig fremragende rabatter på op til 30 % på cykeldæk. Fås i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Vi har også tøj og udstyr, så du kan nyde hver tur med eller uden cykel. Du kan finde en stor mængde cykeltøj reduceret med op til 50 %, så du til enhver tid kan have din passion for cykling med dig.

Hos Santafixie tænker vi altid på dig og din sikkerhed. Det er meget vigtigt at øge sikkerheden, mens du cykler, og det er derfor, vi tilbyder fremragende rabatter på op til 25 %cykel lygter, så du kan udstyre dig selv med et og sikkert gå overalt. Vælg det lys, du bedst kan lide, og tilpas det til dine behov, så du kan blive set af enhver fodgænger eller bil på vejen.

Vil du nyde alle de tilbud og rabatter, vi tilbyder i Santafixie?

Hvis du ikke ønsker at vente på datoerne angivet som jul, Black Friday eller udsalg og vil nyde de billigste muligheder for at få alt relateret til urban cykling, fixie eller grus til cyklister, så besøg vores tilbudssektion. Vi har de bedste kampagner til dig!

Se alle tilbud