Blackburn Local Ride Kit Riding Essentials

460,79 kr 364,09 kr

Du redder 21% (-719,26 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Blackburn Local Ride Kit Riding Essentials

Inkluderet:

Beskrivelse

Blackburn Local Ride-værktøjssættet er et meget komplet sæt med de grundlæggende værktøjer og tilbehør, som du altid bør have med dig, hver gang du skal ud på din cykel. Dette sæt vil altid beskytte dig mod ethvert uheld, du kan støde på midt på en rute, enten på grund af en punktering eller fordi en skrue er løsnet.

Dette fantastiske grundlæggende cykelsæt indeholder: en vandtæt taske til at transportere værktøj og dine personlige ejendele, en lille, meget funktionel håndtaske, der er kompatibel med Presta- og Schrader-ventiler, < strong>to aftagelige håndtag, så du nemt kan fjerne og sætte dækslet på din cykel og til sidst en multi-værktøjsnøgle til at justere de grundlæggende skruer på din cykel.< /p>

Om Blackburn

I 1975 så Jim Blackburn på den nye cykelkultur og indså, at han kunne gøre en forskel. Det betød, at man skulle tænke fra brugerens perspektiv, vise respekt for materialer og deres funktionalitet, samtidig med at man bringer hidtil uset innovation. Gennem årene har Blackburn taget disse principper til at bygge produkter, der giver folk mulighed for at gå længere, gøre mere og være forberedt på hvad som helst.

Evalueringer Blackburn Local Ride Kit Riding Essentials

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Værktøj

Kunder, der købte Blackburn Local Ride Kit Riding Essentials købte også

Nyligt viste produkter