Blackburn Airstik 2Stage Pump - Sølv

222,77 kr 178,14 kr

Du redder 20% (-331,96 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Blackburn Airstik 2Stage Pump - Sølv

  • Letvægts aluminiumtønde og skaft.
  • Omskiftelige tilstande med høj lydstyrke og højt tryk for hurtigere inflation med mindre indsats. Mode Tænd for håndtaget.
  • Presta-specifikt hoved.
  • Internt, der kan genopbygges.
  • Inkluderer burmontering.
  • 84 gram.
  • 160psi maksimalt tryk.

Downloads:
Download produktmanual.

Beskrivelse

Blackburn AirStik 2Stage inflatoren i sølv har en meget kompakt størrelse og et ekstremt funktionelt design, så du altid kan have den med dig, hver gang du cykler. Denne bærbare pumpepumpe har to oppumpningstilstande, så du kan pumpe dækket op på den måde, der passer bedst til situationen, og kan give et tryk op til 160 PSI. Din lille størrelse på kun 15 cm, den er ideel, så du kan bære den i din trøjelomme, men hvis du ikke kan lide at have noget på, skal du ikke bekymre dig, da den inkluderer en støtte stærk> så du kan sætte inflatoren på dit cykelstel. Du skal huske på, at den kun er kompatibel med Presta-ventiler.

Om Blackburn

I 1975 så Jim Blackburn på den nye cykelkultur og indså, at han kunne gøre en forskel. Det betød, at man skulle tænke fra brugerens perspektiv, vise respekt for materialer og deres funktionalitet, samtidig med at man bringer hidtil uset innovation. Gennem årene har Blackburn taget disse principper til at bygge produkter, der giver folk mulighed for at gå længere, gøre mere og være forberedt på hvad som helst.

Evalueringer Blackburn Airstik 2Stage Pump - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Minipumper

Kunder, der købte Blackburn Airstik 2Stage Pump - Sølv købte også

Nyligt viste produkter