• Extra12

Bio-Bike Cleaner Degreaser Squirt Pack

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Bio-Bike Cleaner Degreaser Squirt Pack

 • Dobbelt funktion: rengøringsmiddel og affedtningsmiddel.
 • Venligt for alle cykeldele og miljøet.
 • 100% biologisk nedbrydeligt.
 • Pakken indeholder en 500 ml flaskerenser / affedtningsmiddel og en 60 ml flaske med koncentreret formel.
 • Beholderen på 500 ml har en speciel skummende dyse, der er let at påføre på cyklen.
 • Bio-Bike 60 ml koncentrat kan fortyndes fra 1: 3 (i alt 240 ml) til 1:25 (i alt 1560 ml).


Ansøgning:

  Som rengøringsmiddel: Brug direkte produktet med den specielle 500 ml beholder til skumdyse. Med den klare blanding opnår du fremragende resultater. Dysen hjælper med at suge et stort område ved at bruge meget lidt væske. Med et par sprayer ser du et let skum dukke op, og du skal lade det stå i et par minutter. Brug derefter en børste til at fjerne snavs og skyl med vand. Ved ikke at være skadelig eller ætsende betyder det, at det er fint at bruge på alle dele af cyklen, og du behøver ikke bekymre dig om, at skum falder på skiverne, bremseklodser eller beskadiger rammelakken. Hvis væsken er færdig, kan du fremstille en ny blanding ved hjælp af Bio-Bike Concentrate i forholdet 1:25 og få op til 1560 ml rengøringsvæsker.

   Som affedtningsmiddel: For at rengøre en kæde, der har beskidte kædeolier, tørre smøremidler eller anden fedtkilde i en ny kæde, skal du bruge et forhold på 1: 3 af Bio-Bike Concentrate. Til den lille 60 ml flaske skal du blot tilføje 180 ml vand, så får du en 240 ml kraftig affedtningsopløsning. Hvis du ikke har brug for en så kraftig affedtningsmiddel, skal du blot fortynde med mere vand.

Beskrivelse

Squirt Bio-Bike rengøringsmiddel og affedtningsmiddel er fuldstændigt biologisk nedbrydeligt og fri for opløsningsmidler og fortsætter den respektfulde behandling af miljøet, der inkorporerer mærket. Dens flydende formulering ligner meget sæbevand. Dette giver dig mulighed for at bruge det uden problemer hverken udendørs og indendørs, fordi det ikke har nogen stærk lugt eller efterlader det pletter på gulvet. Det er heller ikke aggressivt for dine hænder, så du kan bruge det uden handsker.

En anden fordel er dens dobbelte funktion rengøringsmiddel og affedtningsmiddel. Pakken indeholder en 500 ml spraybeholder med den tilberedte blanding og den koncentrerede 60 ml flaske, så det er ikke længere nødvendigt at bruge et rengøringsmiddel til din cykel og en anden til at affedt dele, der kræver vedligeholdelse.

Evalueringer Bio-Bike Cleaner Degreaser Squirt Pack

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Plejesæt

Kunder, der købte Bio-Bike Cleaner Degreaser Squirt Pack købte også

Nyligt viste produkter