Bern Watts hjelm - mat sort

69,90 kr 69,90 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Bern Watts hjelm - mat sort

  • Fås som hjelm med ABS-skal og EPS hårdt skum.
  • Hårdt visir.
  • Standarder: EN 1077B standarder for sne og ski, CPSC og EN 1078 standarder for cykel og skøjte.
  • Watts cykelhjelm skater stil til din daglige pendling.
  • Bern's All Season ™ -foringssyFrempind giver dig mulighed for at bruge Watts på dit snowboard, ski eller cykel.
  • Crank Fit urskive justerbart fit syFrempind.
  • God ventilation med 10 luftindtag.
  • 510 gr.

Beskrivelse

Bern Watts hjelmen er inspireret af skate-stil med det umiskendelige indbyggede visir. Det er meget let, vejer kun 510gr og holder dig meget kølig takket være de 10 ventilationskanaler. Watts er en af ​​Berns mest værdsatte hjelme.

Med vores Crank Fit urskivejusterbart fit-syFrempind, gennemprøvet og ægte EPS / ABS konstruktion og en fugtstyrende premium liner, passer Watts til, ser ud og føles godt ud.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Andre produkter i Hjelme

Kunder, der købte Bern Watts hjelm - mat sort købte også

Nyligt viste produkter