Bern Watts Classic Cykelhjelm Sort

594,97 kr 505,71 kr

Du redder 15% (-663,92 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Bern Watts Classic Cykelhjelm Sort

  • Husmateriale: ABS termopolymer
  • Sikkerhedsstandarder: Godkendt til cykling og sne (EN1078 - EN1077B)
  • Komfort polstring med clips
  • Antiperspirant ventilationssystem
  • Disciplin: Urban
  • Optimeret komfort takket være de mange indvendige skum
  • Kompatibel med Bern Asteroid belysning
  • justeringshjul
  • Kombinerer ydeevnen fra en ekstremsportshjelm med et fantastisk urbant og elegant look
  • Vægt: 500g

Beskrivelse

Leder du efter en slank og stilfuld hjelm, der holder dig sikker på alle dine urbane eventyr? Led ikke længere end Bern Watts Classic Small Black Hjelm. Denne utroligt populære hjelm er blevet genudgivet i en unik sort og guld-farve, der kombinerer det bedste fra begge verdener: ekstrem sportshjelmpræstation med fantastisk urbant udseende.

Watts Classic er perfekt til cykling, skateboarding, skating eller skiløb. Den har de seneste dæmpende skumteknologier for at overholde sikkerhedsbestemmelserne, og dens visir er direkte integreret i skallen, hvilket gør den super praktisk under regnfulde forhold. eller med lav sol. Og fordi Bern-hjelme er kendt for deres lette design, kan du være sikker på, at denne hjelm ikke vil tynge dig.

Hvorfor vente? Grib Watts Classic-hjelmen, og vær klar til, hvad byen kaster efter dig.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Evalueringer Bern Watts Classic Cykelhjelm Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Bern Watts Classic Cykelhjelm Sort købte også

Nyligt viste produkter