Bern Watts 2.0 Cykelhjelm MIPS Sort

818,11 kr 695,38 kr

Du redder 15% (-912,87 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Bern Watts 2.0 Cykelhjelm MIPS Sort

  • Materiale: Zip-form +
  • Sikkerhedsstandarder: CPSC, EN1077B, EN1078
  • Compass Fit justeringssystem
  • Ventilation: 11 åbninger
  • Kompasjusteringssystem: Drej blot drejeknappen for at justere den til dine behov, og hold dit hoved tæt og sikkert
  • Kompatibel med Bern Click-Mount Light
  • MIPS: Multidirectional Impact Protection System. Designet til at beskytte mod rotationsvold på hjernen forårsaget af rotationspåvirkninger.
  • Vægt: 350g

Beskrivelse

Leder du efter en eventyrhjelm, der er bygget til shredding hele sæsonen? Led ikke længere end Bern Watts 2.0 sorte hjelm. Vi har taget den originale Watts-hjelm og sat den på diæt, tilføjet mere luftstrøm og justeret den med et Compass Fit System, der gør det nemt at få en tilpasset pasform på få sekunder. Denne kasket har Berns signaturkant på en skal, der er 20 % lettere end originalen, hvilket giver dig den ultimative balance mellem stil og komfort. Skift sommer- eller vinterforet ud, og du er klar til enhver udendørs aktivitet. Plus, med et integreret lys og MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) system forbliver du sikker og synlig, uanset hvor dine eventyr tager dig hen.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Evalueringer Bern Watts 2.0 Cykelhjelm MIPS Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Bern Watts 2.0 Cykelhjelm MIPS Sort købte også

Nyligt viste produkter