Bern Macon 2.0 hjelm - mattsand

446,21 kr 379,27 kr

Du redder 15% (-497,90 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Bern Macon 2.0 hjelm - mattsand

  • ABS-skal og EPS hårdt skum. EPS hårdt skum opfylder EN1077B standarder for sne og ski, CPSC og EN1078 standarder for cykel og skøjte.
  • Bern's All Season ™ linersyFrempind giver dig mulighed for at bruge Macon på dit snowboard, ski eller cykel.
  • God ventilation med 12 luftindtag.
  • Aftagelig og vaskbar polstring med højeste bærekomfort.
  • EZ-FIT: Et elastisk syFrempind uden problemer, der automatisk tilpasser sig den perfekte pasform hver gang
  • Vægt: 375 gr.

Beskrivelse

Macon 2.0 hjelmen opdaterer det slanke, rene, grundlæggende design af den originale Macon. Med nye sikkerhedsstandarder, moderne og tidløse farver og teknologiopdateringer er Macon 2.0 lettere, sikrere og mere behagelig end nogensinde.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Andre produkter i Hjelme

Kunder, der købte Bern Macon 2.0 hjelm - mattsand købte også

Nyligt viste produkter