Bern Hendrix Winter Cykelhjelm Metallic Copper Hatstyle MIPS

125,99 kr 125,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Bern Hendrix Winter Cykelhjelm Metallic Copper Hatstyle MIPS

  • Konstruktion: Tynd skal
  • Sikkerhedsstandarder: CPSC, EN1077B, EN1078
  • Compass Fit-justeringssystem: Du skal dreje på drejeknappen for at justere den til din måling, og holde dit hoved tæt og sikkert.
  • MIPS: Multidirectional Impact Protection System. Designet til at beskytte mod rotationsvold på hjernen forårsaget af rotationspåvirkninger.
  • indbygget kant
  • En diskret hækspoiler
  • Ribbet EPS liner
  • Vægt: 427g

Beskrivelse

Sprøde morgener, kold luft strømmer gennem dit hår, solen skinner på ny sne... der er intet som vinter på pisterne. Og med Bern Hendrix Winter Metallic Copper Hatstyle Helmet kan du nyde alt det, vinteren har at byde på, mens du forbliver sikker og beskyttet. Denne stilfulde hjelm har et innovativt spoilerdesign, Bern-kant og ribbet EPS-foring for overlegen beskyttelse og en slank metallisk kobberfinish, der vil få dig til at skille dig ud. på pisterne.

Takket være Compass Fit-systemet er det nemt at finde den perfekte pasform: Drej blot på drejeknappen for at justere den til din størrelse. Derudover vil den lette vægt og den komfortable pasform få dig til at føle, at hjelmen er lavet til dig. Og med MIPS-teknologi kan du være helt rolig ved, at dit hoved er beskyttet mod roterende vold forårsaget af roterende stød. Uanset om du river de sorte diamantskråninger eller tager en afslappet tur ned ad kaninbakken, vil Hendrix Winter-hjelmen få dig til at se godt ud og føle dig sikker hele vinteren.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Evalueringer Bern Hendrix Winter Cykelhjelm Metallic Copper Hatstyle MIPS

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Bern Hendrix Winter Cykelhjelm Metallic Copper Hatstyle MIPS købte også

Nyligt viste produkter