Bern Allston Hjelm - Mat Sort

669,35 kr 535,47 kr

Du redder 20% (-995,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Bern Allston Hjelm - Mat Sort

Cykel Allston hjelm:

  • Allston er den længe ventede cykelspecifikke hjelmudgivelse fra Bern med over 50% mere luftstrøm med 16 strategisk placerede åbninger.
  • Vi udviklede denne hjelm sammen med verdens bedste cykelbudbringere og cyklister, hvilket resulterede i en hjelm, der fungerer så godt som den ser ud.
  • Allston er lavet af Bern's eksklusive ZipMold-teknologi, hvilket resulterer i et højt styrke / vægtforhold med en ren finish.
  • Berns eksklusive Zipmold® skum er en injektionsproces med flydende skum, der giver et bedre vægt / styrke forhold. Så Bern kan give kunderne en lettere hjelm med lavere profil
  • Zipmold® hårdt skum opfylder ASTM F 2040, CPSC og EN 1078 standarder for cykel og skøjte.
  • 370 gr.

Beskrivelse

Bern Allston -hjelmen i mat sort vil være din perfekte allierede til at holde dit hoved godt beskyttet uden at miste stil og komfort. Det er en hjelm specielt designet til byen med et meget elegant design og en struktur, der vil tilpasse sig perfekt til dit hoved. Det er blevet fremstillet under hensyntagen til de forskellige meninger fra cykelbud over hele verden.

Takket være dens 16 ventilationskanaler holder denne hjelm hele tiden dit hoved helt tørt og vil også tilbyde dig fremragende åndbarhed og svedabsorbering.

Den har Zipmold -teknologi, en af ​​de mest anvendte teknologier af mærket Bern, der giver lethed og større modstand mod stød. Takket være det justerbare visir, som det har integreret, beskytter det dig til enhver tid mod solens stråler eller mod regndråber i tilfælde af regn.

Det er værd at fremhæve dets BOA -justerings system, så du kan justere hjelmen korrekt på en meget enkel og hurtig måde.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Evalueringer Bern Allston Hjelm - Mat Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Bern Allston Hjelm - Mat Sort købte også

Nyligt viste produkter