AXA Batterilås Til Yamaha-rammebatteri - Sort

155,83 kr 132,47 kr

Du redder 15% (-173,75 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer AXA Batterilås Til Yamaha-rammebatteri - Sort

  • Materiale: Stål/plast
  • Til ramme
  • Kompatibilitet: Yamaha
  • Kompatibel fra 2015 model
  • Indeholder 2 nøgler

Beskrivelse

AXA Batterilås til Yamaha-rammebatteri er en praktisk og effektiv løsning til at holde dit elcykelbatteri sikkert og beskyttet. Låsen er lavet af høj kvalitets stål og plast materialer, der sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for udfordringer i hverdagen. Den sorte farve giver et stilfuldt og moderne look.

Denne lås er designet specielt til Yamaha-rammebatteri og er kompatibel fra 2015 model eller senere. Med denne batterilås kan du nemt montere dit batteri på din elcykel, og have ro i sindet, når den er parkeret. Derudover kommer låsen med to nøgler, så du kan have en som reserve.

Med AXA Batterilås til Yamaha-rammebatteri behøver du ikke bekymre dig om tyveri af dit dyrebare batteri. Låsen er nem at bruge og giver en ekstra beskyttelse til dit batteri. Det er en smart og pålidelig løsning til at holde dit elcykelbatteri sikkert og beskyttet, mens du nyder din cykeltur.

Om AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES har en lang og rig historie, der går tilbage til 1902. I dag omfatter Bike Securitys produktsortiment cykellåse, belysningsprodukter og kædeskærme og tøjbeskyttere.

I mere end 115 år har AXA Bike Security været uløseligt forbundet med cykelkulturen og er forpligtet til den optimale beskyttelse af cyklisten og cyklen.

Af hensyn til sikkerheden for alle dine tohjulede køretøjer, fra børnecykler til motorcykler, har AXA en bred vifte af låse og belysningsprodukter, fra lys til at blive set med, til stærkt oplyste armaturer, som du har en fremragende udsigt med af vejen. AXA har den rigtige belysning til enhver cykel og enhver rytter.

Evalueringer AXA Batterilås Til Yamaha-rammebatteri - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte AXA Batterilås Til Yamaha-rammebatteri - Sort købte også

Nyligt viste produkter