Aventon Mataro cykelsædeklemme - sort

208,27 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Aventon Mataro cykelsædeklemme - sort

  • Kun til Aventon Mataro-rammer.
  • Smedet legering.
  • Til sadelpind på 27,2 mm.

Om Aventon

På spansk betyder Aventón 'at give en tur' eller 'et skub', og det er præcis, hvad Aventons mission er - at skubbe cykelteknologi og overkommelighed til et helt nyt niveau. Aventon stræber efter at tilbyde en komfortabel og højtydende cykeloplevelse, samtidig med at man bevarer højkvalitets håndværk og konkurrencedygtige priser for at tjene cykelentusiaster.

Aventon Bikes er en af ​​de få virksomheder på dette marked, der ejer og direkte kontrollerer deres egen produktion, Aventon har fuldstændig kreativ manipulation over rammeinnovation og design ved hjælp af hydroformningsteknologi, top-of-the-line flad positionssvejsning, håndpolering og lav temperatur maling.

Hydroforming er en speciel teknik, der bruger hydrauliske pumper til at injicere væske ved meget højt tryk inde i aluminiumet, som får det til at udvide sig, indtil det matcher formen. Hydroformede dele er lavet med et højere stivhed-til-vægt-forhold, og det gør det muligt for aluminium at formes til et strukturelt stærkt stykke for større styrke.

Andre produkter i Sadelklemmen

Kunder, der købte Aventon Mataro cykelsædeklemme - sort købte også

Nyligt viste produkter