Ass Savers X Purefix skærm - Sort

73,64 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Ass Savers X Purefix skærm - Sort

  • Holder din røv tør på våde veje.
  • Let at montere, ingen værktøj kræves.
  • Passer til alle standard sadelskinner.
  • Super letvægt, kun 15 gram.
  • Foldes for at skjule sig under sadlen.
  • Fremstillet i Sverige.

Beskrivelse

Ass Savers X Purefix mudguard er der, når du har brug for det, væk når du ikke har det. Denne opdaterede version af den originale Ass Saver holder vejen væk fra din ryg med en klar-til-rulle mini-fender, der monteres lige på bagsiden af ​​din sadel. Let, holdbar og altid klar til endnu en regnvejr.

Om Pure Cycles

Pure Fix Cycles er fejringen af ​​cykling for alt, hvad det tilbyder: sundhed, transport og retfærdige gode tider. Med vores økonomi afkølet og vores planetopvarmning, er der ingen bedre måde at komme rundt på end at køre, billigt og kulfrit, på en cykel med fast gear.

Deres navn fanger deres mission: cykling, når det er reneste. Kvalitetsbyggede cykler med fast gear, direkte fra producenten til dig. Det betyder ingen dikkedarer, ingen mellemmænd og bedst af alt, et produkt, der er lige så nemt at bruge, som det er overkommeligt.

Da sikkerhed er deres grundlæggende prioritet, er alle deres modeller opfylder den amerikanske forbrugerproduktsikkerhedskommissions cykelstandarder og er samlet ved hjælp af de mest pålidelige materialer i branchen.

Andre produkter i Skærme

Kunder, der købte Ass Savers X Purefix skærm - Sort købte også

Nyligt viste produkter