Ass Savers skærm - Santafixie - hvid

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Ass Savers skærm - Santafixie - hvid

  • Santafixie Special Edition.
  • Nem installation i din sadel.
  • Materiale: PVC.

Beskrivelse

Ass Savers Santafixie-skærmen er den nye stænkskærm i samarbejde med det berømte mærke af sportstilbehør Ass Savers. Denne fender er perfekt til regnfulde dage, da den er let, nem at installere og meget diskret. Derudover kan den placeres på enhver sadel.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Ass Savers skærm - Santafixie - hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Bagskærme

Kunder, der købte Ass Savers skærm - Santafixie - hvid købte også

Nyligt viste produkter