ABUS Cykellås i stål-o-kæde 8807

483,10 kr 334,34 kr

Du redder 31% (-1.106,49 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer ABUS Cykellås i stål-o-kæde 8807

  • ABUS kvalitetslåsecylinder med automatisk låsning for behagelig låsning.
  • Sort, robust tekstilhylster beskytter malingen mod ridser.
  • Hærdet 7 mm firkantet kæde.
  • To nøgler leveres med låsen.
  • Dimensioner: 110 cm stor.
  • Vægt: 1,9 kg.

Beskrivelse

Abus Steel-o-Chain 8807 kædelåsen er en automatisk låsning hængelås, der fungerer ganske enkelt ved at lukke den og indsætte det sidste stykke, nøglen er ikke nødvendig for at Luk det. Materialet i denne hængelås er meget fleksibelt og modstandsdygtigt, fremstillet ved hjælp af et langvarigt funktionelt meshmateriale, der dækker en 7 mm hærdet kæde. Den har en samlet længde på 110 cm, hvilket giver høj fleksibilitet og lethed for bedre at sikre din cykel.

Det skiller sig ud for at være en meget funktionel og sikker hængelås, der tilbyder alle funktioner i høj kvalitet af det førende mærke inden for beskyttelse.

Om Abus

Da August Bremicker und Söhne KG (forkortet ABUS) begyndte at lave traditionelle hængelåse i 1924, satte de allerede standarden. Grundlæggernes strategi var enkel og tidløs: 'Sikkerhed kræver kvalitet!'

Som tysk kvalitetsproducent sikrer vi, at vores produkter er yderst pålidelige og tilbyder en lang levetid, samtidig med at de er nemme at betjene . For at imødekomme de voksende krav fra private og kommercielle brugere, leverer ABUS et stort produktsortiment af innovative sikkerhedsløsninger inden for områderne sikkerhed i hjemmet, mobil sikkerhed og kommerciel sikkerhed.

Evalueringer ABUS Cykellås i stål-o-kæde 8807

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte ABUS Cykellås i stål-o-kæde 8807 købte også

Nyligt viste produkter