Continental Touring Plus Tråddæk 700c Sort

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Continental Touring Plus Tråddæk 700c Sort

  • Størrelse: 700cx28 (ETRTO 622x28).
  • Vægt: 585 gr.
  • TPI: 3/66
  • Tryk: 700 kPa.
  • Reflekssidevæg.

Beskrivelse

Dækket Continental Touring Plus til brug på bycykler har et ETRTO-mål på 622x28. Det er et smalt dæk, men nok til at køre med din cykel rundt i byen. Dets gode anti-punktur beskyttelseslag og dets gode vedhæftning til asfaltoverfladen gør dette Continental-dæk meget holdbart og pålideligt på alle årstider.

Dækket kommer med en reflekterende sidestribe for at forbedre din synlighed om natten. Den er formet af kompakt gummi med høj elasticitet, der gør den ekstremt modstandsdygtig over for punkteringer fra glas, torne og andet snavs, men alligevel med jævn rullende og let styring. Den kommer også med et Plus Breaker-lag, der tilføjer ekstra beskyttelse mod punkteringer.

Om Continental

Continental er baseret i Hannover (Tyskland), blev grundlagt i 1871 som gummiproducent og er den første neumatiske handel i Tyskland. Den har mere end 170.000 ansatte og er en af ​​de bedste neumatic-fabrikanter i verden.

Vinder af snesevis af priser, Continental cykeldækmærket er et af de mest anerkendte. Deres dæk fås i utallige butikker og cykelbutikker. De er af høj kvalitet, punkteringsbestandige og holdbare.

Evalueringer Continental Touring Plus Tråddæk 700c Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Continental Touring Plus Tråddæk 700c Sort købte også

Nyligt viste produkter