24bottles Urban Drikkedunk - sort

148,76 kr 126,08 kr

Du redder 15% (-168,70 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer 24bottles Urban Drikkedunk - sort

  • Materiale: Fødevarekvalitet 18/8 rustfrit stål.
  • Mål: 6,5 cm H 21 cm. Vol. 500 ml.
  • Vægt: 100 gram.
  • Uden Bisphenol A.
  • Let og let at bære under dine daglige rejser.
  • Det kan sættes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler at rengøre det med sæbe og vand for at forlænge dets levetid.

Beskrivelse

24bottles Urban Drikkedunk er en praktisk og stilfuld drikkedunk, der er perfekt til cyklister, der ønsker at holde sig hydreret på deres daglige rejser. Drikkedunken er lavet af fødevarekvalitet 18/8 rustfrit stål, hvilket gør den holdbar og sikker at bruge.

Med en højde på 6,5 cm og en volumen på 500 ml er denne drikkedunk den perfekte størrelse til at tage med på cykelture. Den vejer kun 100 gram, så den er let og nem at bære med dig overalt.

24bottles Urban Drikkedunk er også fri for Bisphenol A, hvilket gør den til et sundt valg for dig og miljøet. Den kan sættes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler at rengøre den med sæbe og vand for at forlænge dens levetid.

Om 24bottles

24bottles er en italiensk designvirksomhed født i 2013 med missionen at bidrage til at reducere brugen af ​​plastikflasker. De elsker at fremstille produkter, hvor funktion og form supplerer hinanden for at fremme en sund og bæredygtig livsstil under hensyntagen til personlig stil.

Deres flasker er lavet af høj kvalitet 18 /8 rustfrit stål velegnet til fødevarebrug, er lette og nemme at rengøre. Efter deres ledemotiv for bæredygtighed er flaskerne med 24bottles flasker CO2-emissionsfri. Derudover sparer du 80 gram CO2, hver gang du genopfylder din flaske, reducerer dit eget CO2-fodaftryk på planeten.

Evalueringer 24bottles Urban Drikkedunk - sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Drikkedunke

Kunder, der købte 24bottles Urban Drikkedunk - sort købte også

Nyligt viste produkter