24bottles Urban Drikkedunk - Noir

148,76 kr 126,08 kr

Du redder 15% (-168,70 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer 24bottles Urban Drikkedunk - Noir

  • Materiale: Fødevarekvalitet 18/8 rustfrit stål.
  • Mål: 6,5 cm H 21 cm. Vol. 500 ml.
  • Vægt: 100 gram.
  • Uden Bisphenol A.
  • Let og let at bære under dine daglige rejser.
  • Det kan sættes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler at rengøre det med sæbe og vand for at forlænge dets levetid.

Beskrivelse

24bottles Urban Drikkedunk - Noir lavet af rustfrit stål er et fleksibelt, urban og sundt alternativ til plastflasker der er blevet en dårlig vane i bylivet. Denne flaske kan bære enhver form for væske igen og igen uden at forstyrre deres smag.

Den naturlige termoregulering af stål kan kombineres med lukningen bred nok til at lægge is og holde drikken kold, når du har brug for det. Du kan kombinere det med et flaskebur for at binde det til din cykel eller din rygsæk. Og tænk, at hver gang du bruger en af ​​disse genanvendelige flasker i stedet for en plastflaske, vil du undgå at smide CO2 ud i miljøet .

Om 24bottles

24bottles er en italiensk designvirksomhed født i 2013 med missionen at bidrage til at reducere brugen af ​​plastikflasker. De elsker at fremstille produkter, hvor funktion og form supplerer hinanden for at fremme en sund og bæredygtig livsstil under hensyntagen til personlig stil.

Deres flasker er lavet af høj kvalitet 18 /8 rustfrit stål velegnet til fødevarebrug, er lette og nemme at rengøre. Efter deres ledemotiv for bæredygtighed er flaskerne med 24bottles flasker CO2-emissionsfri. Derudover sparer du 80 gram CO2, hver gang du genopfylder din flaske, reducerer dit eget CO2-fodaftryk på planeten.

Evalueringer 24bottles Urban Drikkedunk - Noir

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Drikkedunke

Kunder, der købte 24bottles Urban Drikkedunk - Noir købte også

Nyligt viste produkter