24bottles flaskebur - Sand

140,58 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer 24bottles flaskebur - Sand

  • Perfekt til transport af din flaske på cykel og uden.
  • Materiale: stropper lavet af 100% regenereret bomuld og hudhåndtag
  • Kompatibel med 500 eller 750 ml flasker (vinflasker inkluderet).
  • Vægt: 55 gram.

Beskrivelse

Flaskeburet med 24bottles er perfekt til at bære din flaske, når du cykler . Det er inspireret i de gamle løb , hvor flasker og lærredstropper var typiske. Dette flaskebur er designet og fremstillet i Italien og har noget retroluft, men er samtidig en alternativ og meget praktisk løsning til at transportere din flaske på cyklen uden at gå på kompromis med dens æstetik . Du kan bruge flaskeburet, selv når du ikke træder på pedaler, du skal bare fastgøre flaskeburet til din rygsæk eller bære det i hånden, hvor du vil.

Om 24bottles

24bottles er en italiensk designvirksomhed født i 2013 med missionen at bidrage til at reducere brugen af ​​plastikflasker. De elsker at fremstille produkter, hvor funktion og form supplerer hinanden for at fremme en sund og bæredygtig livsstil under hensyntagen til personlig stil.

Deres flasker er lavet af høj kvalitet 18 /8 rustfrit stål velegnet til fødevarebrug, er lette og nemme at rengøre. Efter deres ledemotiv for bæredygtighed er flaskerne med 24bottles flasker CO2-emissionsfri. Derudover sparer du 80 gram CO2, hver gang du genopfylder din flaske, reducerer dit eget CO2-fodaftryk på planeten.

Andre produkter i Flaskeholdere

Kunder, der købte 24bottles flaskebur - Sand købte også

Nyligt viste produkter