100% S3 Brun Briller - Sølv spejlede linser

1.413,23 kr 1.271,91 kr

Du redder 10% (-1.051,15 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer 100% S3 Brun Briller - Sølv spejlede linser

  • Syn og beskyttelse: 5,5 cylindriske linser giver øget periferisk syn og beskyttelse. Brudsikre polycarbonatlinser er behandlet med en ridsefast hård belægning.
  • Ultra HD-objektiver: Giver 100 % UV-beskyttelse, blokerer 100 % af skadelig UVA- og UVB-stråling og er udstyret med en Ultra HD-belægning for overlegen klarhed og slagfasthed.
  • Ventilation: Den ekstra ventilation i linserne forhindrer, at glassene dugger, selv under de mest anstrengende aktiviteter.
  • Vand- og smudsafvisende: Hydrofobisk og oleofobisk linsebehandling, så linserne forbliver rene og klare, uanset hvilke forhold du møder. Rammen er også behandlet med en vandafvisende finish.
  • Overlegen pasform: Standardkurvningsdesign og Ultra-Grip-gummispidser på næsebroen og brillestængerne giver overlegen komfort og pasform. Den holdbare, fleksible og lette TR90-ramme sikrer langvarig komfort.
  • Udskiftelige linser: Tilpasser sig til alle lysforhold. Leveres med en ekstra klar linse. 

Beskrivelse

Oplev kraften og ydeevnen i 100% S3-briller. Disse revolutionerende cykelbriller er en sammensmeltning af de populære Speedcraft- og S2-modeller og har en overlegen glat ramme, der sikrer en god pasform og optimal ventilation. Nyd et uhindret synsfelt takket være den innovative linseteknologi, der sikrer fremragende optisk præcision med 100 % UV-beskyttelse. De er fremstillet med holdbare rammer og ridsefast belægning og er perfekte til ryttere på alle niveauer og typer. Komfortabel og stilfuld, ingen cykeltur ville være komplet uden disse must-have-briller!

Om 100%

100 % betyder at give alt, ikke holde noget tilbage til senere. 100% er for dem, der efterlader alt på banen.100% er et nordamerikansk mærke, der er specialiseret i motocross og off road, og siden 80'erne har ydet sit bedste. Dens flagskibsprodukter er motocross-brillerne og off-road-handskerne, kendt for sine lyse, innovative og uovertrufne kvalitetsdesign.

Evalueringer 100% S3 Brun Briller - Sølv spejlede linser

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelbriller

Kunder, der købte 100% S3 Brun Briller - Sølv spejlede linser købte også

Nyligt viste produkter